عرقیات کاشان باعث مسمومیت 100 ها نفر شد

خواص آنتی اکسیدانی عرقیات کاشان ، مانند سایر خواص بیولوژیکی و مفید برای سلامت انسان، ممکن است نه تنها به ژنوتیپ، بلکه به پارامترهای مختلفی مانند شرایط محیطی و زراعی که گیاهان در آن رشد می کنند و نحوه رشد این سبزیجات بستگی داشته باشد.

تهیه و پردازش شده است. زمانی که هدف به حداکثر رساندن یا بهینه سازی خواص آنتی اکسیدانی چنین سبزیجاتی است، همه این عوامل باید در نظر گرفته شوند.

مشابه پودرهای گیاهی، تحقیقات فعلی بر روی توسعه عصاره های گیاهی به عنوان مواد غذایی کاربردی یا مکمل های غذایی حاوی مولکول های با ارزش بیولوژیکی فعال متمرکز شده است.

عرقیات

این نوآوری ها به دنبال کاهش ضرر از طریق تجزیه مواد خام گیاهی هستند که باعث ضررهای اقتصادی گسترده می شود. همچنین منابع گیاهی و ضایعات گیاهی که مورد بهره برداری قرار نگرفته اند را نیز ارزش گذاری کنید، که دومی مسئول آلودگی محیطی است و هزینه های قابل توجهی برای دفع آنها ایجاد می کند.

اثبات این تلاش‌های علمی، عصاره‌های گیاهی جدید است که در شرایط آزمایشگاهی و تحقیقات بالینی و بالینی چشم‌انداز بسیار خوبی برای جلوگیری یا کاهش بیماری‌های متابولیک نشان می‌دهد.

شاهد این امر عصاره‌های میوه‌های ماکای سیاه (Lepidium meyenii)، توت (Morus alba L.) و میوه‌های Phyllanthus emblica هستند که در مقالات تحقیقاتی مختلف پتانسیل را به عنوان مکمل‌های غذایی با فعالیت ضد چاقی نشان دادند (لی و کیم، 2020؛ Usharani et al., 2019؛ وان و همکاران، 2018).

به طور خاص، نتایج امیدوارکننده‌ای با عصاره میوه‌های P. emblica به دست آمد که توانست استرس اکسیداتیو (افزایش NO و GSH و کاهش MDA) و التهاب سیستمیک (hsCRP) را کاهش دهد و پروفایل لیپیدها (کاهش تری گلیسیرید)، کلسترول و LDL و افزایش HDL در بیماران مبتلا به سندرم متابولیک