سس فلفل قرمز گلوریا باعث سفید شدن دندان هایتان می شود

توجه به شماره حرارتی اسکویل ضروری است.

داغ ترین سس حدود 9 میلیون واحد حرارتی Scoville (SHU) به نام Mad Dog 357 Plutonium است.

افرادی که از ناراحتی‌های معده یا اختلالات گوارشی رنج می‌برند باید از انواع ملایم‌تر سس‌های تند 450-500 SHU استفاده کنند.

خرید و فروش سس فلفل قرمز گلوریا بسیار بالا می باشد.

اگر مطابق سطح تحمل خود انتخاب کنید، کمک خواهد کرد.

خوردن سس های تندتر از آنچه که می توانید مصرف کنید، پوشش مخاطی معده شما را می سوزاند، که می تواند باعث اسیدیته و التهاب شدید شود.

عامل مهم دیگر تعداد افزودنی های اضافه شده به سس تند تجاری است.

اگر از سس‌های تند با مواد نگهدارنده، تثبیت‌کننده‌ها، رنگ‌های مصنوعی خوراکی و تقویت‌کننده‌های طعم اجتناب کنید، به شما کمک می‌کند.

یادداشت HealthifyMe
خوردن مقدار زیادی سس تند می تواند با تولید اسید بیشتر و افزایش التهاب، شرایط پزشکی خاصی را تشدید کند.

سس فلفل

بنابراین، اگر معده حساس، سندرم روده تحریک پذیر یا سوزش سر دل مکرر دارید، بهتر است از مصرف این گونه چاشنی ها خودداری کنید.

با این حال، شایان ذکر است که خوردن سس تند در مقادیر محدود، التهاب غیر ضروری را کاهش می دهد و در غیر این صورت اگر بی وقفه باشد، عمل می کند.

علاوه بر این، افرادی که به فلفل حساسیت دارند باید از سس تند اجتناب کنند.

سس تند محبوب چیست؟
بسیاری از سس های تند محبوب هستند.

برخی از آنها عبارتند از: سس فلفل تاباسکو، سس تند سریراچا، سس تند بوت جولوکیا، سس چیپوتل، به سبک بوفالو، سس شزوان، سس تند چولولا، هابانرو، سس تند پری پری، هاریسا و غیره.

سس تند فقط در صورتی مفید است که در مقادیر کنترل شده مصرف شود.

خطر بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد، به طول عمر کمک می کند، متابولیسم را افزایش می دهد، به کاهش وزن کمک می کند، طعمی باورنکردنی می بخشد، به مبارزه با سرطان کمک می کند، ایمنی را تقویت می کند و احتقان بینی را کاهش می دهد.