بادام زمینی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
تحقیقات نشان داده است که خوردن بادام زمینی می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
همچنین بادام زمینی دارای مقدار عالی پروتئین و ویتامین E است، بنابراین به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک می کند.
بادام زمینی آستانه یکی از پرطرفدارترین بادام ها می باشد.
دارای محتوای خوبی از رسوراترول است که با قطع خون رسانی به سرطان در حال رشد و مهار رشد سلول های سرطانی به پیشگیری از سرطان با پتانسیل آنتی اکسیدانی خود کمک می کند.
آجیل مناسب دیابت
از آنجایی که بادام زمینی فاقد قند است، برای بیماران دیابتی کاملا بی خطر است.
آنها منابع غنی از مواد مغذی هستند و در عین حال خوشمزه هستند.
تحقیقات نشان می دهد که خوردن بادام زمینی در صبح می تواند سطح قند خون فرد را در طول روز کنترل کند.
همچنین ممکن است در هنگام مصرف غذاهای شیرین تا حدی از افزایش انسولین جلوگیری کند.
طبق مطالعه انجمن پزشکی آمریکا ، مصرف منظم بادام زمینی توانایی طبیعی بدن را برای تنظیم سطح انسولین خود در برابر دیابت نوع 2 تقویت می کند.
از سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند
سالانه حدود 25 درصد از بزرگسالان از سنگ کیسه صفرا رنج می برند.
این یک بیماری ناشی از سطح کلسترول کنترل نشده است.
از آنجایی که بادام زمینی کلسترول را کنترل می کند، خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا را می توان با مصرف منظم آن کاهش داد.
بینایی را بهبود می بخشد
وقتی صحبت از حفظ سلامت چشم می شود، برخی از سبزیجات برگ سبز و بادام زمینی بهترین محصولات غذایی هستند که می توان مصرف کرد.
روی موجود در بادام زمینی به بدن کمک می کند تا ویتامین A را که برای دید واضح لازم است، منتقل کند.
همچنین ویتامین E موجود در بادام زمینی به کند کردن دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن و تشکیل آب مروارید کمک می کند.