فواید مصرف آجیل برای بدن به شمردن ختم نمی شود.
هم فواید آن برای سلامتی و هم طعم آن باعث می شود مردم آن را بسیار ترجیح دهند.
یکی از پرطرفدارترین آجیل ها آجیل چهار مغز تبریز می باشد.
بنابراین، فواید آجیل خام چیست؟
مصرف آجیل خام هم از نظر سیر نگه داشتن آن و هم از نظر فواید سلامتی توسط متخصصان به شدت توصیه می شود.
آجیل بو داده نشده دو برابر آجیل بو داده آنتی اکسیدان دارد.
10 فایده آجیل خام
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
روغن آجیل منبع غنی ویتامین E است.
ویتامین E که به تقویت سیستم ایمنی معروف است، با جلوگیری از تجزیه گلبول های قرمز، خطر کم خونی را کاهش می دهد.
گردش خون مناسب با کاهش خطر تب، سرماخوردگی و سایر بیماری ها، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
احساس سیری می دهد
حاوی مقدار زیادی فیبر، پروتئین و چربی بالاست که احساس سیری می دهد.
به خصوص متخصصان تغذیه، قبل از تهیه لیست خود، یک وعده (6-7 قطعه) آجیل را برای میان وعده توصیه می کنند.
از بدن در برابر دریافت کالری بالا محافظت می کند و در عین حال از پرخوری جلوگیری می کند.
البته باید توجه داشت که مصرف زیاد آجیل با تاثیر معکوس منجر به افزایش وزن می شود.
تقویت اعصاب
آجیل همچنین منبع غنی ویتامین B6 است.
ویتامین B6؛ این یک ویتامین ضروری برای ایجاد میلین، غلاف عصب است که سرعت و کارایی سیگنال های الکتریکی را افزایش می دهد و عملکرد صحیح سیستم عصبی را تضمین می کند.
علاوه بر این، ترشح هورمون هایی مانند سروتونین، ملاتونین و اپی نفرین با حمایت ویتامین B6 انجام می شود تا سیستم عصبی ما بتواند به طور سالم عمل کند.
از سلامت مغز محافظت می کند
آجیل حاوی مواد شیمیایی گیاهی مانند پروآنتوسیانیدین، کورستین و کامفرول است.
این پروآنتوسیانیدین ها به گروهی به نام فلاونوئیدها تعلق دارند. فلاونوئیدها از سلامت مغز حمایت می کنند.
علاوه بر این، از آنجایی که سرشار از اسیدهای آمینه تریپتوفان و ایزولوسین است، از نظر روحی و روانی احساس بهتری در فرد ایجاد می کند.
خطر دیابت را کاهش می دهد
بهبود عدم تحمل گلوکز زمانی مشاهده شد که بیماران دیابتی آجیل را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه کردند.
آجیل یک غذای فیبری است.
فیبر نه تنها هضم را بهبود می بخشد، بلکه قند خون را متعادل می کند و خطر ابتلا به دیابت را از بین می برد.