با استفاده از میگو تازه در تهران ماه گرفتگی را از بین ببرید

میگو نوعی سخت پوست است که هم در دریاهای گرم و هم در سواحل فرانسه یافت می شود.

انواع مختلفی وجود دارد که از نظر اندازه و رنگ متفاوت هستند.

میگو تازه در تهران از قیمت مناسبی برخوردار است.

مصرف آنها در سرتاسر جهان بسیار مهم است و غذاهایی هستند که اغلب برای وعده های غذایی جشن سرو می شوند.

ویژگی های میگو:

کم کالری؛
سرشار از پروتئین؛
ایده آل برای نظارت بر وزن؛
منبع امگا 3;
نقش در حفاظت از سیستم قلبی عروقی.

میگو گنجینه ای از فواید تغذیه ای است.

کم کالری
میگو دارای چربی کم و سرشار از پروتئین است که آن را به یکی از متحدان انتخابی برای کاهش وزن تبدیل می کند.

میگو

سرشار از پروتئین

میگو سرشار از پروتئین است که حاوی 9 اسید آمینه ضروری برای بدن ما است و نقش کلیدی در تشکیل آنزیم های گوارشی، هورمون ها و بافت هایی مانند پوست و استخوان دارد.

پروتئین ها همچنین به حفظ توده عضلانی در صورت کاهش وزن و بازی با سیری کمک می کنند.

منبع کاروتنوئیدها (رنگدانه های آنتی اکسیدانی) و Q10

آستاگزانتین رنگدانه ای از خانواده بزرگ کاروتنوئیدها است.

مسئول رنگ نارنجی مایل به قرمز ماهی قزل آلا، میگو و سایر سخت پوستان است. این ماده دارای خواص آنتی اکسیدانی است که از بتاکاروتن و ویتامین E پیشی می گیرد.

به لطف عملکرد آنتی اکسیدانی آن، اثرات محافظتی در برابر سرطان، بیماری های قلبی عروقی و سایر بیماری های مزمن دارد.

میگو حاوی کوآنزیم Q10 (CoQ10) است، ترکیبی با ساختار شیمیایی مشابه ویتامین K که مانند یک ویتامین در بدن عمل می کند.

دارای خواص آنتی اکسیدانی است.

برخی از داده ها نشان می دهد که CoQ10 می تواند فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون کاهش دهد و نقش پیشگیرانه ای در برابر بیماری های قلبی عروقی دارد.

همچنین از اکسیداسیون کلسترول LDL (“کلسترول بد”) جلوگیری می کند، که دومی یک عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی در نظر گرفته می شود.