ارقام کشمش با توجه به کشت، برداشت، خشک کردن و مناطق مصرفی دارای ویژگی های متفاوتی هستند.
مویز؛ نام خود را از اندازه کوچکش گرفته است و به انگور چوپانی نیز معروف است.
اگرچه به طور کلی به نام سیاه شناخته می شود، مویز در رنگ های قرمز، زرد و بنفش وجود دارد.
مویز در بازار تهران کیفیت و طعم بی نظیری دارد.
با این حال، مویز سیاه برای خشک کردن مناسب است.
اندازه درخت توت در محدوده 30-40 سانتی متر است و مانند میوه آن کوچک است.
مویز معمولا در آشپزخانه ها استفاده می شود.
انگور خشک (بسنی); همانطور که از نام آن پیداست، این نوع انگور به عنوان انگور Adiyaman Besni شناخته می شود.
وقتی انگور خیس می شود دانه های درشت و رنگ سبز دارد.
انگور بسنی که در شرایط مناسب برداشت و خشک می شود، زرد می شود، دانه دار و به صورت دانه های درشت است.
شکل و عطر بی نظیری دارد.
یکی از بارزترین ویژگی های آن این است که پوسته نازکی دارد.
کشمش زرد خشک بدون دانه؛ یکی از معروف ترین انواع کشمش در آشپزخانه ها و به عنوان میان وعده ، انگور خشک بدون هسته است.
اگرچه انگور زرد بدون هسته در بسیاری از نقاط کشت می شود، انگورهای بدون هسته که در منطقه دریای اژه کشت می شوند محبوب ترین محصولات هستند.
انگور سیاه خشک بدون هسته (کشمش ازبکی)؛ همچنین به عنوان توت خونی شناخته می شود.
انگور ازبکی با دانه های درشت و طعم بی نظیرش یک محصول ارجح است.
انگور خشک کرمان; نوعی انگور است که قرن ها در کرامان که در شرایط آب و هوایی قاره ای قرار دارد، امرار معاش مردم بوده است.