از زیتون اسلایس سیاه به جای چشم عروسک استفاده می کنند

زیتون اسلایس سیاه از محصول درخت زیتون (Olea europaea L.)، محصول تخمیری مهم رژیم غذایی مدیترانه ای است. عوامل زراعی به ویژه رقم، مرحله رسیدگی و روش فرآوری مورد استفاده از عوامل اصلی تأثیرگذار بر ترکیب تغذیه ای و غیر تغذیه ای زیتون سفره و خواص ارگانولپتیک آن هستند.

ارزش غذایی مهم این محصول به دلیل غنی بودن آن از چربی تک غیراشباع (MUFA) به طور عمده اسید اولئیک، فیبر و ویتامین E همراه با وجود چندین ماده شیمیایی گیاهی است.

در این میان، هیدروکسی تیروزول (HT) اصلی ترین ترکیب فنلی موجود در انواع زیتون های سفره است. کمبود مطالعات in vitro، in vivo و انسانی در مورد زیتون سفره وجود دارد.

زیتون

این بررسی به طور جامع بر روی مواد مغذی و محتوای ترکیبات زیست فعال و همچنین مزایای سلامتی اختصاص داده شده به زیتون سفره متمرکز شده است.

تصور می شود که فواید سلامتی احتمالی مرتبط با مصرف آنها در درجه اول به اثرات MUFA بر سلامت قلب و عروق، ظرفیت آنتی اکسیدانی (AO) ویتامین E و نقش آن در محافظت از بدن در برابر آسیب اکسیداتیو و فعالیت های ضد التهابی و AO مربوط می شود.

HT. تأثیر عوامل متعدد بر ترکیب محصول نهایی و نوآوری بالقوه در تولید زیتون سفره از طریق کاهش محتوای نمک نهایی آن نیز مورد بحث قرار گرفت.

اختصارات: ALS، اسکلروز جانبی آمیوتروفیک. AO، آنتی اکسیدان؛ BP، فشار خون؛ cv، رقم; CVD، بیماری قلبی عروقی؛ DM-II، دیابت شیرین 2; e.p، بخش خوراکی؛ EFSA، سازمان ایمنی غذای اروپا؛ FM

، توده چربی؛ GSH، گلوتاتیون؛ HDL-c، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا؛ HT، هیدروکسی تیروزول؛ LDL-c، کلسترول لیپوپروتئین با چگالی کم؛ MD، رژیم غذایی مدیترانه ای؛ MUFA، چربی تک غیراشباع؛ NaCl، کلرید سدیم؛ NaOH، هیدروکسید سدیم؛ NO، اکسید نیتریک؛ Nrf2، فاکتور هسته ای اریتروئید 2 مربوط به فاکتور 2. OL.

اولئوروپئین؛ OO، روغن زیتون؛ PKC، پروتئین کیناز C. PUFA، چربی غیراشباع چندگانه؛ RDA، کمک هزینه غذایی توصیه شده؛ ROS، گونه های فعال اکسیژن؛ TC، کلسترول تام؛ TG، تری گلیسرول؛ TG، تری گلیسیرید؛ تای، تیروسول؛ WHO، سازمان بهداشت جهانی؛ α-TOH، آلفا توکوفرول