یک مطالعه به این نتیجه رسید که خرما تقریباً یک غذای ایده آل است زیرا حاوی طیف گسترده ای از مواد مغذی ضروری و فواید بالقوه برای سلامتی است.
خرما خاصویی خوزستان مزایای بی شماری دارد زیرا سرشار از فیبرهای غذایی و مملو از ویتامین ها و مواد معدنی است. خرما ممکن است از یبوست، اسهال و التهاب دستگاه گوارش جلوگیری کند.
فواید مختلف خرما برای سلامتی شامل موارد زیر است: شاخص گلیسمی پایین: از آنجایی که خرما سرشار از فروکتوز است، خرما به طور طبیعی شیرین است.
خرما شاخص گلیسمی پایینی دارد. از این رو، تأثیر نسبتاً ملایمی بر سطح قند خون دارد. غذاهایی با شاخص گلیسمی پایین باعث افزایش کمتر سطح قند خون می شوند.
بنابراین برای بیماران دیابتی مناسب هستند. خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد: خرما سرشار از فیبرهای غذایی است که به کاهش کلسترول لیپوپروتئین های با چگالی کم (LDL) یا کلسترول بد کمک می کند.
فیبرهای غذایی تمایل به اتصال با کلسترول دارند و از جذب آنها در جریان خون جلوگیری می کنند. بنابراین، از رسوب چربی در رگ ها جلوگیری می شود و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
سرشار از آنتی اکسیدان: خرما سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند خطر ابتلا به چندین بیماری را کاهش دهد. حمایت از سیستم عصبی: خرما از آنجایی که محتوای پتاسیم بالایی دارد، نقش مهمی در کنترل
آنتی اکسیدان ها از سلول های شما در برابر رادیکال های آزاد و مولکول های ناپایدار محافظت می کنند که ممکن است باعث واکنش های مضر در بدن شما شده و منجر به بیماری شود.
باکتری های خوب روده را تقویت می کند: خرما سرشار از ترکیبات ضروری مانند اسیدهای آمینه، نیکوتین و فیبر غذایی است. این به پاکسازی باکتری های بد موجود در روده کمک می کند و باعث رشد باکتری های خوب می شود.
هضم سالم: خرما به دلیل محتوای بالای فیبر محلول و نامحلول، برای هضم سالم مناسب است.