خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی:
مصرف منظم پسته بدون نمک در یک رژیم غذایی متعادل به کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن و دژنراتیو و در نتیجه دیابت کمک می کند.
پسته خندان امروز از پرطرفدارترین پسته ها می باشد.
یک وعده 35 گرمی پسته معادل همان مصرف مواد آنتی اکسیدانی یک فنجان چای سبز است، یکی از فوق غذاها که به دلیل سهم زیادی از آنتی اکسیدان ها در بدن ما شناخته شده است.
در سال های اخیر، مصرف پسته بدون نمک با کاهش آب مروارید، کاهش بینایی و دژنراسیون ماکولا همراه بوده است.
در واقع بهبود دید در شب به دلیل وجود لوتئین و کاروتن ها که وظیفه محافظت از بینایی را بر عهده دارند افزایش می دهد.
برای اطلاعات بیشتر می توانید در: پسته، میوه خشک عالی برای بهبود بینایی.
اینها پنج جنبه اساسی است که تأیید می کند که گنجاندن پسته در رژیم غذایی ما علاوه بر طعم عالی و امکان گنجاندن آن در دستور العمل های بی شمار برای بدن مفید است.
باید در نظر داشته باشیم که ما با آجیل سروکار داریم که شبیه هیچ آجیلی نیست که کمک زیادی به سلامتی ما می کند و با مقدار بسیار کمی روزانه می تواند فواید بسیار خوبی برای ما به همراه داشته باشد.
آنها نوعی میوه خشک هستند و این بدان معنی است که دانه ای پوشیده از پوسته سخت است و ترکیب آن کمتر از 50 درصد آب دارد، همچنین محتوای کربوهیدرات کمی دارند، اما سرشار از پروتئین و چربی های سالم هستند.
این میوه دراز، کوچک و سبز رنگ با پوسته قهوه ای روشن و سخت است.
هنگامی که در زمان برداشت بهینه است، پوسته خود به خود می شکند و باز می شود.