مصرف خیارشور پامچال قدرت بدنی خود را بالا ببرید

خیارشور در شیشه – ساده ترین و خوشمزه ترین دستور غذا

آب – 1 لیتر.
نمک – 50 گرم.
خیار – چه مدت؟
ادویه جات ترشی جات به مزه

مقدار کمی از خیار را می توان بدون پاستوریزه در شیشه های شیشه ای نمک زد.

خیارشور پامچال در دسته خوشمزه ترین خیارشورها قرار می گیرد.

خیارهای تازه به همان اندازه کاملاً شسته می شوند، در کوزه ها قرار می گیرند و در لایه های ادویه جات می پزند (اما می توانید خنک کنید – این یک روش سرد برای ترشی خیار است) محلول نمک 5٪ (یعنی 50 گرم در هر 1 لیتر آب.

قوطی نمک در آب جوشانده می شود، با درب بسته می شود، اما خشک نمی شود، برای چند روز (حداکثر 10-7 روز) در دمای اتاق قرار می گیرد تا تخمیر شود، سپس با آب نمک و چرخ خیاطی بسته می شود … این دستور برای ترشی خیار در کوزه ها خوب هستند زیرا خیارها کیفیت بالایی دارند و حتی در دمای اتاق نیز به خوبی نگهداری می شوند.

خیارشور

این دستور تهیه خیارشور و گوجه فرنگی خوشمزه واقعاً بسیار ساده است و به حداقل زمان و تلاش نیاز دارد.

برای یک قوطی 3 لیتری:
خیار – چه مدت؟
گوجه فرنگی – چه مدت؟
اسید سیتریک – 0.5 قاشق چایخوری.
نمک – 70 گرم.
شکر – 1.5 قاشق غذاخوری
برگ بو – به مزه
فلفل سیاه – به مزه
پیاز – 2-3 عدد.
سیر – 3-4 حبه
فلفل شیرین – 2-3 عدد.
برگ های گیلاس، توت و بلوط – 3-4 عدد.
آمارانت (shiritsa) – 1 شاخه

کف شیشه های بخارپز شده خشک، 3 تا 4 برگ شوید، ترب، گیلاس، کشمش، بلوط و شاخه های اسکاچ قرار دهید (به طوری که خیارها ترد شوند).

خیار (گوجه فرنگی) را در کوزه ها بریزید یا یک مجموعه درست کنید.

ادویه ها، 3 قرص آسپرین را اضافه کنید.

آب جوش را روی آب جوش بریزید (1.5-2 لیتر).

مراقب باشید که شیشه را نشکنید.

بلافاصله بپیچید، وارونه کنید و بپیچید تا کاملا خنک شود.