چند نوع پیاز وجود دارد؟
پیاز سبزیجات پیازی شکل هستند که در زمین رشد می کنند.
اگرچه خوردن پیاز به صورت خام به شما امکان می دهد از تمام فواید سلامتی آن بهره مند شوید، اما می تواند چندین جنبه منفی نیز داشته باشد.
پیاز (که با نام علمی Allium cepa شناخته می شود) سبزیجات پیازی شکل هستند که در زمین رشد می کنند.
آنها با سایر سبزیجات ریشه ای خانواده آلیوم از جمله موسیر، تره فرنگی، پیازچه، پیازچه و سیر ارتباط نزدیکی دارند.
پیاز خشک خشکپاک به دلیل بوی تند و طعم متمایز خود شناخته شده است و در انواع و اندازه های مختلفی وجود دارد.
آنها را می توان به صورت پخته یا خام مصرف کرد و یک غذای اصلی در سراسر جهان است.
پیاز علاوه بر تواناییهای طعمدهنده، منبعی غنی از ویتامینها، مواد معدنی و فیبر است و فواید زیادی برای سلامتی دارد.
اما این خواص گاهی اوقات بسته به اینکه پیاز خود را بپزید یا خام بخورید می تواند تغییر کند.
نحوه پختن آنها می تواند خواص را نیز تغییر دهد.
دانستن این تفاوت ها می تواند به شما کمک کند تا بهترین انتخاب را برای نحوه گنجاندن این نیروگاه های مغذی در رژیم غذایی خود داشته باشید.
همه پیازها به سه دسته کلی تقسیم می شوند: روز کوتاه، متوسط روز و روز بلند.
این موارد به تعداد ساعات نور خورشید مورد نیاز برای تشکیل لامپ پیاز اشاره دارد که معمولاً بین 11 تا 15 ساعت نور خورشید قرار می گیرد.
معمولاً پیازها بر اساس رنگشان شناسایی و دسته بندی می شوند که زرد، قرمز و سفید سه نوع محبوب پیاز مصرفی در ایالات متحده هستند.
دیگر مواد شیمیایی گیاهی مهم در پیاز دی سولفیدها، تری سولفیدها، سپان و وینیل دیتین ها هستند.
به گفته انجمن ملی پیاز (باز شده در برگه جدید) همه آنها برای حفظ سلامت مفید هستند و خواص ضد سرطانی و ضد میکروبی دارند.