با وجود تعداد بیشماری از خواص مثبت پیاز، موارد منع مصرف نیز وجود دارد: زخم، مشکلات پانکراس، ورم معده و به ویژه در هنگام تشدید.
به دلیل چربی زیاد بعد از سرخ کردن، این نوع غذا باعث افزایش استرس روی اندام می شود.
آلرژی و عدم تحمل فردی. دوران کودکی – هضم پیاز سرخ شده دشوار است.
با این حال مصرف پیاز خشک بسته بندی 2 تا 3 بار در هفته به بزرگسالان بدون موارد منع مصرف توصیه می شود.
مشکلات قلبی و عروقی.
در دوزهای زیاد باعث نوسانات ناگهانی فشار، سردرد و تاکی کاردی می شود.
آسم به ندرت اتفاق میافتد، اما همچنان به دلیل بوی خاص حمله خفگی ممکن است. سبزیجاتی که با گرما درمان شده اند می توانند باعث سوزش سر دل، نفخ و بوی بد دهان شوند.
بسته به ذائقه و سلیقه شخص، اندازه وعده ها متفاوت خواهد بود. به طور متوسط، بیش از 100 گرم نیست.
چگونه می توان محتوای کالری پیاز سرخ شده را کاهش داد به نظر می رسد هیچ چیز ساده تر از سرخ کردن پیاز نیست.
اما برای بیشترین سود، توصیه های تهیه این محصول را رعایت کنید.
چگونه و چه چیزی سرخ کنیم همه انواع پیاز برای عملیات حرارتی مناسب هستند، اما پیازهای تلخ تر بهترین هستند.
این سبزی به عنوان یک غذای مستقل به شکل سرخ کردن سوپ و گل گاوزبان به عنوان غذای جانبی استفاده می شود.
در اینجا چند نکته برای کاهش کالری پیاز در حین سرخ کردن آورده شده است: با استفاده از دستمال کاغذی یا دستمال کاغذی، آن را بشویید، پوست بگیرید، برش دهید و خشک کنید.
این کار رطوبت اضافی را از بین می برد و به پیاز اجازه می دهد روغن کمتری را در حین پخت جذب کند.
در روغن های مختلفی سرخ می شود: آفتابگردان، نارگیل، زیتون، دانه کتان، کره. هرچه ارزش انرژی روغن کمتر باشد، محتوای کالری پیاز کمتر است.
روغن سرخ کردنی با آب به نسبت 1: 1 رقیق می شود. در حین سرخ کردن درب ماهیتابه را بگذارید – این باعث می شود مایع سریعتر تبخیر شود.
پس از سرخ شدن، محصول نهایی را با دستمال کاغذی خشک کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود.