سیب حاوی اسید مالیک است که تولید بزاق را افزایش می دهد و از تکثیر باکتری های مسئول تشکیل پلاک که باعث پوسیدگی دندان می شود، کاهش می دهد.
سیب گلاب اصفهان از طعم بی نظیری برخوردار است.
ببینید چگونه تشخیص دهید که حفره دارید یا خیر.
بهبود عملکرد مغز
سیب حاوی فلاونوئیدهایی مانند کوئرستین است که دارای اثر آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که از سلول های سیستم عصبی مرکزی در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و از التهاب مغز جلوگیری می کند، حافظه را بهبود می بخشد و از بیماری هایی مانند زوال عقل و آلزایمر پیشگیری می کند.
آهسته پیری
از آنجایی که سیب سرشار از آنتی اکسیدان است، گزینه بسیار خوبی برای جلوگیری از آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد در پوست و جلوگیری از افتادگی و چین و چروک است.
علاوه بر آن، فیبرهای موجود در سیب از تشکیل محصولات گلیکوزیشن پیشرفته (AGEs) جلوگیری می کند، ترکیباتی که با مصرف زیاد غذاهای با شاخص گلیسمی بالا مانند نان سفید، کیک و شیرینی در بدن تولید می شود.
التهاب در بدن و پیری زودرس.
به مبارزه با اضطراب کمک کنید
سیب حاوی پکتین است، یک فیبر پری بیوتیک که به عنوان غذا برای باکتری های مفید روده عمل می کند و به تعادل فلور روده کمک می کند، که برای مبارزه و پیشگیری از اضطراب ضروری است.
تقویت سیستم ایمنی بدن
سیب با داشتن مقادیر خوبی از کاروتنوئیدها و فلاونوئیدها، ترکیباتی با عملکرد آنتی اکسیدانی و ضد التهابی، به محافظت و بهبود عملکرد سلول های سیستم ایمنی بدن در برابر عفونت ها و جلوگیری از بیماری هایی مانند آنفولانزا و سرماخوردگی کمک می کند.
جلوگیری از آسم و رینیت
این میوه حاوی کورستین، فلاونوئید با عملکرد آنتی اکسیدانی قوی است که با جلوگیری از آسیب اکسیداتیو و التهاب سیستم تنفسی، به پیشگیری از برخی بیماری ها مانند آسم، رینیت و برونشیت کمک می کند.