یک صابون داو کرمی خوب از مواد مختلفی ساخته خواهد شد.
این به این دلیل است که روغن های مختلف چربی ها و کره ها دارای خواص متفاوتی هستند که به صابون می آورند.
خواصی که ما در صابون سازی به دنبال آن هستیم عبارتند از:
سختی
به عنوان مثال، اگر بخواهید از کره کاکائو خالص (کره بسیار سفت) یک نوار درست کنید، صابون شما بسیار سفت خواهد بود، بر خلاف زمانی که از روغن آفتابگردان خالص صابون درست میکنید که یک نوار بسیار نرم به شما میدهد. .
تنها استثناء قاعده صابون کاستیل است که به طور سنتی از روغن زیتون خالص تهیه می شود.
این صابون به خاطر منطقه ای در اسپانیا که منشا آن است، نامگذاری شده است. هنگامی که این صابون ساخته می شود بسیار نرم می شود، به همین دلیل است که صابون سنتی کاستیل برای مدت طولانی درمان می شود. تقریبا 5 سال
در طی فرآیند پخت، صابون رطوبت خود را از دست می دهد و به تدریج سخت تر می شود.
این غیرعادی است زیرا اکثر صابون های فرآیند سرد حدود 4-6 هفته طول می کشد تا درمان شوند و فرآیند گرم حدود 1-3 هفته طول می کشد.
سختی در یک میله مهم است زیرا تعیین می کند که یک میله چقدر دوام داشته باشد.
میلههای سختتر برای مدت طولانی دوام میآورند، در حالی که میلههای نرمتر عمر طولانیتری ندارند.
داشتن تعادل و سختی خوب در یک صابون بسیار مهم است، اما این تنها کیفیتی نیست که ما به آن نیاز داریم.
برخی از روغن ها، چربی ها و کره هایی که می توانید برای تهیه صابون سفت تر استفاده کنید، چربی های حیوانی مانند گوشت خوک و پیه هستند.
سایر گزینه های گیاهی که می توانید برای سفت کردن صابون خود استفاده کنید عبارتند از کره کاکائو، کره شی، روغن نارگیل و روغن نخل.