بهترین بخش در مورد لوبیا چیتی رونده این است که ارزان هستند و اضافه کردن آنها به رژیم غذایی بسیار آسان است. همانطور که در بالا ذکر شد، آنها منبع عالی پروتئین برای گیاهخواران، وگان ها و غیر گیاهخواران هستند.
راههای زیادی برای افزودن آنها به رژیم غذایی وجود دارد، و میتوانید آنها را به پیشغذا، پیشغذا یا حتی بهعنوان میانوعده ظهر اضافه کنید.
لوبیا چیتی حاوی کربوهیدرات بالا، فیبر و مشخصات غذایی بدون چربی است که به تامین انرژی فوری، کاهش وزن، تنظیم قند خون و سلامت گوارش کمک می کند.
علاوه بر این، لوبیا چیتی سرشار از کامفرول است، یک فلاونوئید مرتبط با مهار رشد سرطان، کاهش التهاب و کاهش خطر بیماریهای قلبی عروقی، از جمله سکته. از این رو، مصرف لوبیا چیتی در مقادیر متوسط فواید متعددی دارد.
راه هایی برای گنجاندن لوبیا چیتی در رژیم غذایی: آنها را یک شب خیس کنید، له کنید و به عنوان خمیر یا پرکننده استفاده کنید. از آن به عنوان یک غذای جانبی یا یک ماده اصلی در سوپ، خورش، دیپ و بوریتو استفاده کنید.
کنسرو لوبیا را می توان صاف کرد و به اشکال مختلف استفاده کرد. خوردن لوبیا ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد گاز، نفخ و تغییر در مدفوع شود. با این حال، برخی ناهمگونی در این پاسخ وجود دارد.
هنگامی که مصرف فیبر غذایی زیاد بود، برخی از بیماران نفخ و گاز روده را افزایش دادند. کربوهیدرات های محلول در آب که الیگوساکارید نامیده می شوند به راحتی هضم نمی شوند و به دی اکسید کربن، گوگرد و هیدروژن تجزیه می شوند و به صورت گاز خارج می شوند.
اگر گاز و نفخ مشکل ساز است، لوبیا خشک را یک شب خیس کنید. برای جلوگیری از این احساسات ناخوشایند، تعداد لوبیا چیتی و سایر حبوبات را که در یک وعده می خورید محدود کنید.
نوشیدن مقدار زیادی آب در طول روز و داشتن مواد غذایی فیبری کافی برای حجیم شدن مدفوع و کمک به عبور سریعتر و روانتر در امتداد دستگاه گوارش.
طبق مطالعات، مصرف بیش از حد فیتات می تواند سلامت استخوان ها را مختل کند. لوبیا چیتی شامل فیتات است که می تواند از جذب کلسیم در بدن جلوگیری کند و غذاهای سرشار از فیتات می توانند باعث کمبود آهن و روی شوند.
از سوی دیگر، محتوای فیتات را می توان در لوبیا چیتی با خیساندن آنها در آب قبل از پختن یا خوردن کاهش داد.