در فصل باران های موسمی، آلو فراوان است. این میوه خوشمزه منبع فوق العاده ای از پتاسیم است و سرشار از مواد مغذی است. در اینجا فواید آلو برای سلامتی آورده شده است که حتما باید بدانید.
آلو بخارا مراغه در فصل های موسمی ظاهر می شود و شیرین، ترش و دارای پوست آبی مایل به قرمز است. این میوه خوشمزه منبع فوق العاده ای از پتاسیم است و سرشار از مواد مغذی است.
علاوه بر این، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر رادیکال های آزاد که به سلول ها آسیب می رسانند، محافظت می کند.
آلو حاوی ویتامین C است که از رشد عروق خونی سالم حمایت می کند، التهاب را کاهش می دهد و برای چشم مفید است. در زیر برخی از فواید آلو یا آلو بخارا برای سلامتی آورده شده است که حتما باید بدانید
کاهش ریزش مو و تقویت رشد مو: آلو نارسایی غده فوق کلیوی را معکوس می کند که ریزش مو را متوقف می کند. به دلیل داشتن آهن بالا و بهبود گردش خون، رشد مو را نیز تشویق می کند.
اگر موهای ضخیمتری میخواهید، آلو را به رژیم غذایی خود اضافه کنید و نتیجه را ببینید. یبوست را تسکین می دهد: آلو که از آلو خشک تهیه می شود و محتوای فیبر بالایی دارد و به دلیل توانایی خود در رفع یبوست به طور گسترده ای شناخته شده است.
ایزاتین و سوربیتول که در آلو یافت می شود به هضم غذا کمک می کند و یبوست را کاهش می دهد. علاوه بر این، سلامت روده را نیز افزایش می دهد.
خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد: رنگدانه، آنتوسیانین ها، که با رادیکال های آزاد نیز مبارزه می کند، رنگ پوست آبی مایل به قرمز را به آلو می بخشد. علاوه بر این، آلو از سرطان دهان، حفره و سینه محافظت می کند.
کمک به استرس و اضطراب: به دلیل وجود اسیدهای کلروژنیک موجود در آلو و خواص ضد اضطراب آن، خوردن آن می تواند به شما کمک کند احساس اضطراب کمتری داشته باشید.
این واقعیت که این ویژگی ها برای کاهش اضطراب بسیار عالی هستند، حتی توسط چندین متخصص ثابت شده است، بنابراین هر زمان که احساس استرس یا اضطراب کردید، چند لقمه آلو بخورید تا احساس بهتری داشته باشید.