کیوی می تواند به کاهش فشار خون بالا و پیشگیری از بیماری هایی مانند حمله قلبی و سکته کمک کند.
یک مطالعه نشان داد کسانی که به مدت 8 هفته روزانه 3 عدد کیوی مصرف کردند، فشار خون دیاستولیک و سیستولیک خود را کاهش دادند.
کیوی 1401 طرفداران بسیاری دارد.
کیوی حاوی یک آنتی اکسیدان به نام لوتئین است که ممکن است دلیل توانایی آن در تنظیم فشار خون باشد.
ویتامین C موجود در کیوی نیز می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.
میوه کیوی از عملکرد سیستم ایمنی پشتیبانی می کند
ویتامین C برای عملکرد سلولی مهم است و از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد در بدن محافظت می کند.
مسئول رشد و ترمیم بافت ها است و از سیستم ایمنی حمایت می کند.
غلظت بالای ویتامین C در کیوی می تواند برای سیستم ایمنی بدن معجزه کند.
با 103 درصد از مقدار توصیه شده ویتامین C در هر 1 فنجان، خوردن کیوی می تواند به طور موثر عفونت، سرماخوردگی و آنفولانزا را در صورت مصرف منظم دفع کند.
میوه کیوی آسیب DNA را کاهش می دهد
استرس اکسیداتیو عدم تعادل رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها در بدن شما است.
این فرآیند همچنین می تواند باعث شکستن رشته DNA شود.
این می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود که تشخیص یا درمان برخی از آنها دشوار است.
میوه کیوی حاوی آنتی اکسیدان هایی است که می تواند استرس اکسیداتیو را کاهش دهد.
مطالعهای که سلولهای افراد را با آسیب رساندن به آنها با پراکسید مورد آزمایش قرار داد، نشان داد افرادی که کیوی مکمل مصرف کردند، توانایی بهبود یافتهای در DNA برای ترمیم خود پس از استفاده از پراکسید نشان دادند.
این بدان معناست که کیوی ممکن است به پیشگیری از سرطان های طولانی مدت و بیماری های سبک زندگی مانند سرطان روده بزرگ که ارتباط نزدیکی با آسیب DNA دارد، کمک کند.