لوبیا سفید یکی از انواع لوبیاهای معمولی اهلی شده در آمریکای شمالی و جنوبی است.
انواع مختلفی وجود دارد، اگرچه رایج ترین آنها لوبیا کانلینی است که به آن لوبیا سفید نیز می گویند.
لطیف، با طعمی خاکی و آجیلی، آنها افزودنی عالی برای سوپ، خورش، فلفل قرمز و سایر غذاها هستند.
لوبیا سفید کشاورزی از پرطرفدارترین لوبیاها می باشد.
این مقاله مشخصات مواد مغذی، فواید و کاربردهای لوبیا سفید را بررسی میکند.
اگرچه لوبیا کانلینی رایج ترین نوع لوبیا سفید است، اما چند مورد دیگر قابل ذکر است.
لوبیا دریایی که لوبیا نخودی نیز نامیده می شود، لوبیا سفید کوچک و بیضی شکل است.
طعم آنها کمی ملایم تر است و بیشتر برای لوبیاهای پخته شده و سوپ های خاص استفاده می شود.
لوبیا شمالی کوچکتر از لوبیا کانلینی است اما بزرگتر از لوبیا دریایی است.
آنها که به خاطر طعم لطیف و آجیلی معروف هستند، معمولاً به کاسرول ها و سوپ ها اضافه می شوند.
لوبیا لیما یا لوبیا کره ای کوچک با بافتی غنی و خامه ای هستند.
مانند سایر لوبیاهای سفید، آنها از مواد تشکیل دهنده معمولی در کاسرول، سوپ و خورش هستند.
از آنجایی که همه لوبیاهای سفید از نظر طعم مشابه هستند، می توانید آنها را به جای یکدیگر در دستور العمل ها استفاده کنید.
لوبیا سفید یک نیروگاه تغذیه ای است، زیرا سرشار از فیبر و پروتئین و منبع خوبی از ریزمغذی های متعدد از جمله فولات، منیزیم و ویتامین B6 است.
یک پیمانه (170 گرم) لوبیا سفید پخته شده:
کالری: 242
پروتئین: 17 گرم
چربی: 0.6 گرم
کربوهیدرات: 44 گرم
فیبر: 11 گرم
مس: 55 درصد ارزش روزانه (DV)
فولات: 36 درصد از DV
آهن: 36 درصد DV
پتاسیم: 21 درصد DV
تیامین: 17 درصد DV
فسفر: 28 درصد DV
منیزیم: 26 درصد DV
روی: 22 درصد از DV
کلسیم: 16 درصد DV
ویتامین B6: 12٪ از DV
ریبوفلاوین: 6 درصد DV
سلنیوم: 4 درصد از DV
همانطور که می بینید، لوبیا سفید به ویژه سرشار از مس، فولات و آهن است.