با مصرف پسته خیس بینی خود را کوچک کنید

پسته انرژی فوق العاده ای به بدن می دهد، خستگی را برطرف می کند و بدن و ذهن را در سطوح جدی تقویت می کند.

پسته خیس دارای طعمی بی نظیر می باشد.

با این حال، این یک غذای عالی است که برای عملکرد منظم کبد و روده مفید است، درد کلیه را تسکین می دهد و خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد.

میوه‌ای با پوست سخت که به عنوان آجیل مصرف می‌شود در آناتولی به آجیل دمشق معروف است.

پسته یکی از آجیل های پرطرفدار است.

پسته تنها به عنوان میان وعده مصرف نمی شود. ارزش غذایی پسته که به عنوان پسته در پوسته نیز شناخته می شود و در دسرها، ماکارونی ها و برخی غذاها استفاده می شود نیز بسیار بالاست.

پسته که از خانواده صمغ درختان است در واقع یک میوه است.

شکل گیری و نمو میوه در مقایسه با سایر میوه ها کمی متفاوت است.

پسته

درختی که در منطقه آب و هوایی تابستان های گرم و خشک و زمستان های بسیار سرد رشد می کند، پس از 4-5 سال کاشت شروع به میوه دهی می کند.

ارزش غذایی پسته طبیعی دارای محتوای چربی و انرژی کمتری است که در تضاد با مغزهایی مانند فندق، گردو و بادام است.

استفاده از آن به دلیل سطح فیبر بالای آن نسبت به سایرین راحت تر است.

به خصوص B1، B6،

این مورد توسط وزارت کشاورزی، شیلات و غذای اسپانیا و در مطالعات متعدد، مانند مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه، برجسته شده است که نشان می‌دهد چربی‌های تک غیراشباع موجود در پسته به کاهش سطح کلسترول LDL (بد) کمک می‌کند.

فواید خوردن پسته: فشار خون بالا
از فشار خون شریانی محافظت می کند:
طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا (ایالات متحده آمریکا)، افزودن 42.5 گرم پسته به یک رژیم غذایی متعادل، فشار خون سیستولیک شرکت کنندگان را تا 4.8 میلی متر جیوه کاهش می دهد که برای جلوگیری از فشار خون بالا مفید است.