تقویت جنسی دارد، بر روی جنسی مردان تاثیر زیادی دارد.
به دلیل داشتن مس موجود در آن، می تواند برای کم خونی مفید باشد زیرا جذب آسان آهن را در بدن فراهم می کند.
پسته تازه تره بار از خوشمزه ترین پسته ها می باشد.
ویتامین B6 همچنین می تواند به انتقال اکسیژن در خون کمک کند.
ویتامین B6 برای عملکرد منظم سیستم عصبی ضروری است.
B6 به ساخت آمینو اسیدهای مورد نیاز سیستم عصبی کمک می کند.
به لطف ویتامین B6 موجود در آن، به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و به کاهش خطر ابتلا به بیماری ها کمک می کند.
به دلیل خواص آنتی اکسیدانی ویتامین E موجود در آن، در کند کردن روند بیماری آلزایمر نقش دارد و به بازسازی سلولی کمک می کند.
به دلیل دارا بودن مواد معدنی و ویتامین های فراوان، غذایی است که به ویژه برای کودکان باید مصرف شود.
برای رشد جسمانی سالم باید به برنامه تغذیه کودکان اضافه شود.
ویتامین A در پسته؛ در رشد استخوان، رشد و محافظت در برابر سرطان نقش دارد.
پسته میوه درختی از خانواده درختان صمغ است که در آسیای مرکزی و خاورمیانه می روید.
همچنین به عنوان “آجیل داماسک” نیز شناخته می شود.
علاوه بر مصرف به عنوان آجیل، رب نیز ترجیح داده می شود.
کالری پسته
در یک وعده (حدود 50 عدد) پسته 6 گرم پروتئین و 3 گرم فیبر غذایی وجود دارد که 156 کیلو کالری است.
بنابراین نسبت به سایر مغزها کالری کمتر و پروتئین و فیبر بیشتری دارد.
به لطف فیبر موجود در آن، سلامت روده را تنظیم می کند و جذب آن را افزایش می دهد.
همچنین حاوی 12 گرم چربی در 1 وعده است. 90 درصد این روغن در محتوای آن از اسیدهای چرب پلی و تک غیراشباع به نام «چربی سالم» تشکیل شده است.
این آجیل که فواید زیادی دارد، تاثیرات مهمی بر بسیاری از اندام ها و سیستم های بدن مانند قلب، رگ های خونی، ریه ها و روده ها دارد.